VVT Meevaardagen

De afgelopen jaren werd er door de Vereniging Vrienden van Trui regelmatig een ouderdag georganiseerd waarop iedereen zijn of haar ouders mee naar de boot kon nemen. Er werd dan een paar uur gevaren, zodat de ouders goed kennis konden maken met die boot waar hun zoon of dochter met zoveel liefde en enthousiasme over kon vertellen.

Dit jaar pakken we het grootser aand en bieden al die andere leden van de VVT, die ook weer even met Trui willen varen, maar niet meteen een heel weekend of hele week willen huren, ook een kans om zich in te schrijven. We combineren daarom de bekende ouderdag met een soort algemene reünie en noemen het de VVT Meevaardagen.

Het evenement is gratis en zal dit jaar worden gehouden in het weekend van 2 en 3 juni. Het is dus open voor alle jonge leden die hun ouders de boot eens willen laten zien én voor de oudere leden die al te lang de boot niet meer hebben gezien. Vanaf het Markerhaventje in het Zuiderzeemuseum te Enkhuizen worden er tochtjes gemaakt over het IJsselmeer. De Meevaardagen zijn dus perfect te combineren met een dagje uit in het Zuiderzeemuseum.

Schijf je in middels onderstaand formulier om verzekerd te zijn van een plek voor jezelf, je ouders, broers/zussen, man/vrouw, kinderen, opa/oma of hond.

Meer informatie over dagindeling, tijden en locatie volgt te zijner tijd.

Inschrijfformulier

Naam:
E-mail:
Telnr:
Aantal personen:
Geef je voorkeur op:
zaterdag 2 Juni ochtend zondag 3 Juni ochtend
zaterdag 2 Juni rond de lunch zondag 3 Juni rond de lunch
zaterdag 2 Juni middag zondag 3 Juni middag
Opmerkingen:
Even overtikken:(:input captcha :)
 

Recent Changes | Edit Bar | Edit Page | History | Security
Powered by PmWiki