Video's

Voor het programma Take 5 is er een mooie video gemaakt van onze eikenhouten trots. Voor een ieder die hem ook wil bekijken hier onder de video's.

Take 5 deel 1
Take 5 deel 2

Lees hier de Weblog

Ook zijn we op Nautic Vision geweest voor het item 'Jouw Boot Mijn Boot'. Hier mocht Marijn op een vet snelle Maxfun toeren en mocht de schipper van de Maxfun bij ons aan boord doen alsof hij er in z'n eentje voor stond.

Jouw Boot Mijn Boot

Afgelopen zomer hebben we een parodie gemaakt op Yacht Vision genaamd "Nautic Vision" Hierin worden hedendaagse activiteiten en bezigheden aan boord in het licht gesteld uit de bouwtijd van de Botter. Bekijk het filmpje Hier

We hebben dus een eigen YouTube kanaal, om ook filmpjes te kunnen uploaden kan je inloggen met info apestaartje visserijnummer punt nl als gebruikersnaam en als wachtwoord het scheepstype van Trui + haar naam. Mocht erom gevraagd worden: de geboortedatum is de aankoopdatum van Trui door Harpyia. Heb je een nieuw filmpje geupload plaats dan svp een link op deze pagina!

Foto's

We hebben ook een eigen Flickr pagina waar het foto archief van Trui wordt bewaard. Je kunt foto's plaatsen door in te loggen met email: bestuurvvt@bu130.nl en met wachtwoord: [scheepstype van Trui met hoofdletter][bouwjaar].

Recent Changes | Edit Bar | Edit Page | History | Security
Powered by PmWiki