De botter Trui kan van mei tot en met november door iedereen, zowel student als niet-student, gehuurd worden. Welke data beschikbaar zijn is te vinden op de jaarplanning.

Nuttige info

  • Aan boord is plaats voor maximaal 12 personen inclusief schipper en maat.
  • Het schip wordt verhuurd met schipper en maat.
  • Zeilervaring is niet vereist, wel wordt van de opvarenden tijdens het zeilen hulp verwacht met het zeilen.
  • Gedurende de zomervakantie wordt het schip voor volledige weken verhuurd.
  • Wil je weten hoe Trui er uitziet? Bekijk dan de foto's

Thuishaven

De thuishaven van Trui gedurende het seizoen is het ZuiderZeeMuseum in Enkhuizen. Het schip kan indien mogelijk ook van te voren naar een andere opstaplokatie gevaren worden, hiervoor kunnen wel kosten in rekening worden gebracht.

Vaargebied

IJsselmeer en Markermeer, Nederlandse en Duitse Wad, Denemarken, Zeeland, Friese meren. De vaarbestemming wordt door de schipper in overleg met de verhuurgroep bepaald, afhankelijk van huidige en verwachte weersomstandigheden. De afstaphaven is Enkhuizen tenzij de schipper met het stichtingsbestuur of met de schipper van het volgende weekend of de volgende week een andere haven heeft afgesproken.

Prijzen per 01-01-'12

De stichting hanteert verschillende prijzen voor studenten en niet-studenten. Er is voor verschillende prijzen gekozen omdat het schip voornamelijk door studenten in de vaart wordt gehouden en zij dus zo veel mogelijk voor een redelijke prijs met het schip moeten kunnen varen. Om voor de studentenprijs in aanmerking te komen dient de meerderheid van de groep uit studenten te bestaan.

Voor de huurprijzen voor niet-studenten kunt u contact opnemen met de secretaris.

 Studentenprijs
1 dag€210
Weekend (2 dagen)€350
3 dagen€425
4 dagen€500
5 dagen€575
6 dagen€650
Week (7 dagen)€725
  
Stichtingsweekend€12,50*
Bikkelweekend€7,50*
Schippers in opleiding€5*

* per persoon per dag

Voorseizoen

Tijdens het voorseizoen zijn er een aantal inschrijfweekenden waarvoor een inschrijflijst in de sociŽteit hangt. Tijdens deze inschrijfweekenden is de boothuur gratis. Deze weekenden zijn bedoeld om mensen die mee hebben geholpen klussen in het winterseizoen te bedanken. Zij hebben daarom voorrang op anderen die zich inschrijven.

Contact / Informatie / Huren

Wil je informatie of het schip huren, neem dan contact op met de secretaris (klik op bovenstaande link). Wil je iets bijzonders, neem dan zeker contact op met de stichting, dan kunnen we samen kijken wat we er van kunnen maken!

Recent Changes | Edit Bar | Edit Page | History | Security
Powered by PmWiki