Harderwijk

De Mac Vijhestraat 36

Lijkt van buiten een hippe tent, maar is stiekem een bruine disco. Er hangen acht discoballen boven de pool-tafel en de muren zijn behangen met posters van onder andere Pink Floyd, Resevoir dogs, ACDC, Led Zeppelin en Guns n Roses. De muziek die gedraaid wordt neigt hier dan ook naar. Amstel op de tap, maar dat mag de pret niet drukken.

Elburg

Café de Baars Havenkade 31

Dit café heeft wisselende flesjes bier voor een euro, een barman met een mening over politiek en een map oude foto's van de haven. Vieze drankjes begrijpen ze ook. Voor een uithangbord moet een dure vergunning betaald worden. Dat hangt er dus niet.

Kampen

De Pub.

Gezellig klein café in het centrum van kampen. Erdinger op tap.

De Stomme van Campen Oudestraat 218-220

Een café met meer speciaalbier dan je wilt. Naast de maandelijkse bieren en de wisselende bierkaart is er ook een standaardkaart met bijvoorbeeld alle trappisten. Ook bieren in de categorie: gebrouwen met Lapsang Souchong thee. Vraag ook naar de bieren die niet op de kaart staan!

t Ponton IJsselkade 51 t/o

Café op een ponton, kan tevens je mooie ligplek zijn. Leuk voor een eerste biertje, verder niet erg bijzonder. Vraag wel aan de barvrouw hoe laat ze gaat sluiten zodat je nog aan boord komt.

Recent Changes | Edit Bar | Edit Page | History | Security
Powered by PmWiki